|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| Venezolaanse "scrambled eggs", ontbijt, 6 p., Venezuela 2 el boter 2 el olie 2 uien, fijngesneden 2 paprika's (kleur naar keuze), fijngesneden 4 tomaten, zaad verwijderd en het vruchtvlees fijngesneden 12 eieren, licht geklopt zout en peper naar smaak optioneel: 4 teentjes knoflook, geperst Bereiding Verhit op middelhoog vuur de olie en de boter in een koekenpan en sauteer er de uien, de knoflook en de paprika een minuut of 4 in tot de uien glazig zijn. Voeg de tomaten toe en ga 4 minuten door met sauteren zodat het vocht wat reduceert. Draai het vuur laag en voeg de eieren en zout en peper toe. Laat de eieren terwijl je geregeld roert stollen maar niet hard worden. Proef of de perico verder op smaak gebracht moet worden. Meteen serveren. Perico wordt vaak samen met arepas gegeten. Dat zijn broodjes op basis van masarepa (voorgekookt maismeel). naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|