|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| koud voorgerecht, 4 p., Saoedi-Arabië 1 mango 2 teentjes knoflook 5 à 6 lente-ui 2 dl yoghurt 1/2 komkommer 1 dl water Bereiding Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukken. Snijd de komkommer in stukken. Snijd de lente-uitjes in stukken, ook het frisgroene gedeelte. Halveer de tenen knoflook. Doe de mango, de knoflook, de lente-ui, de yoghurt, de komkommer én een deciliter water in een kom. Pureer de ingrediënten (foodprocessor, staafmixer) tot een gladde massa. Koel de soep een paar uur voor die te serveren. Een verfrissend voorgerecht, waarin uiteenlopende smaken afwisselend op de voorgrond lijken te treden. Voor de finishing touch voeg ik een draaitje peper en een snufje zout toe.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|