|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| salade, 6 p., Tanzania 2 rode uien 4 tomaten 1 verse groene chili, bij voorkeur een jalapeño-chilipeper 1/2 komkommer 1 wortel het sap van 1 citroen zout en versgemalen zwarte peper Bereiding Snijd de uien en de tomaten in heel smalle ringen en doe ze in een kom. Schil de komkommer en de wortel en snijd ze in dunne schijfjes. Voeg de schijfjes komkommer en wortel aan de uien en tomaten toe. Snijd de chili in de lengte door en verwijder het zaad. Hak of snijd de chili heel fijn. Voeg de chili toe. Knijp de citroen uit boven de salade en strooi er zout en peper over. Meng de ingrediënten luchtig. Tanzania is één van s'werelds grootse chili-producenten. Deze relish of salade vraagt voor een authentieke smaak een behoorlijk hete peper. Kachumbali wordt gewoonlijk geserveerd bij gegrild vlees of vis. Als alle ingrediënten heel fijn gesneden worden krijgt kachumbali de consistentie van een saus. Lekker in een pitabroodje.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|