R E C E P T E N G A L E R I E
| kleurrijke wereldgerechten
|
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
|
FASOLKA SZPARAGOWA Z BULKA TARTA
sperziebonen met knoflook en broodkruim,
Polen
600 à 800 g sperziebonen 2 tl boter 1 teen knoflook, geperst of geraspt 3 à 4 el broodkruim zout en peper naar smaak optioneel: 2 el parmezaanse kaas, geraspt
Bereiding
Maak de sperziebonen schoon en kook of stoom ze. Laat de gegaarde bonen goed uitlekken. Verhit op middelhoog vuur de boter in een grote koeken- of hapjespan. Doe de knoflook en het broodkruim in de pan en rooster ze al roerend tot de knoflook gaat geuren. Voeg de sperziebonen toe en meng ze met de knoflook en het broodkruim. Breng de bonen verder op smaak met zout en peper en strooi er (optioneel) de geraspte parmezaan over.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |