R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten



























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________
FARFALLE MET CAVOLO NERO-PESTO

4 p., Italië





1 k cavalo nero, in stukjes/reepjes gesneden.
4 tenen knoflook
1 kop olijfolie
1 tl zeezout
500 g farfalle
1 1/2 kop parmezaan, geraspt
zout en versgemalen zwarte peper
 

Bereiding


Breng een pan gezouten water aan de kook. Voeg de cavallo nero en 2 tenen knoflook toe. Kook de groente 3 à 4 minuten.

Giet het kookwater af.

Pureer de goed uitgelekte cavalo inclusief de tenen knoflook.
Giet er 1/ 4 kop olijfolie bij en blend tot het geheel de consistentie  van pesto heeft.
Doe de cavalo nero-pesto in een kom.

Vijzel de overige 2 tenen knoflook samen met het zeezout fijn.

Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Doe er de farfalle in en kook ze al dente.

Laat de farfalle uitlekken en voeg die vervolgens aan de pan met pesto toe.
Voeg de geraspte parmezaan, de resterende olijfolie en zout en peper toe en schep het geheel om.
Rasp er nog wat pamezaan over.

Direkt serveren.


Info














Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________