![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
|
CANADIAN FISHTACOS
4 p.,
Canada
3 el olijfolie 1 el appelciderazijn 3 tl grove mosterd 2 tl maple syrup 1 1/2 kop dungesneden rode kool 1/2 kop wortel, julienne gesneden 1/4 kop bieslook, fijngesneden 3 el mayonnaise 1 el water 4 plakjes bacon, in reepjes gesneden 2 eieren, geklopt 1/2 kop maismeel 1/2 tl zout en 1/2 tl peper 450 g verse kabeljauw in 8 stukken 8 maistortillas
Bereiding
Klop de olijfolie, appelciderazijn, 1 tl mosterd en 1 tl maple syrup in en grote kom tot een egaal mengsel. Voeg de rode kool, wortel en bieslook toe en schud de kom tot de ingrediënten gelijkmatig gemengd zijn. Terzijde zetten. Meng de rest van de mosterd en maple syrup, de mayonnaise en het water in een kommetje en zet dat eveneens terzijde. Bak de baconreepjes op middelhoge temperatuur in een koekenpan krokant (ca 8 minuten) en laat ze uitkekken op keukenpapier. Meng de eieren, het maismeel plus zout en peper in een middelgrote kom en dompel er de stukken kabeljauw in. Bak de kabeljauw in het achtergebleven baconvet (2 à 3 minuten per kant), of tot de vis gemakkelijk met een vork te vlokken is. Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoge temperatuur en verwarm er de tortillas de een na de ander 30 seconden per kant in. Leg ze op een bord en bedek ze met aluminiumfolie zodat ze warm blijven. Verdeel de kabeljauw, de salade met de erbij horende maple syrup-mayonnaisesaus over de tortillas en strooi er de baconreepjes en fijngeknipte bieslook over of laat ieder zelf zijn of haar taco(s) samenstellen.
Info
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |