![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
tomatensoep, 8 p., Afghanistan ![]() 1 el boter 1 ui, in stukjes gesneden 3 tenen knoflook, fijngesneden 225 g rundergehakt 150 g tomatenpuree 900 ml tomatensap 5 koppen water 450 g kikkererwten (blik), uitgelekt en grof gehakt 1 pak (450 g) ongekookte fettuccini 1/2 tl zout 1/2 tl versgemalen zwarte peper 1 tl droge mosterd 1 el versgehakte dille 1 el versgehakte koriander 1 tl chilipasta 2 tl vers citroensap Bereiding Verhit op middelhoog vuur de boter in een grote kookpan. Bak er de stukjes ui in tot ze zacht zijn (circa 10 minuten). Voeg de knoflook toe en bak die 1 minuut mee. Voeg het gehakt toe en bak het in 10 à 15 minuten rul. Voeg tomatenpuree, tomatensap, water, garbanzobonen, zout, peper, mosterdpoeder, dille, koriander, chilipasta en het citroensap toe en breng het geheel, af en toe roerend, aan de kook. Draai het vuur laag en laat de soep 30 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de fettuccini aan de soep toe. Zie voor de gaartijd de verpakking. Proef of de soep genoeg chilipasta, zout en citroensap bevat. Voeg water toe als de soep te dik is. naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |